tisdag 19 maj 2015

Neos rum

Inredningsuppdraget fortsätter och jag har fått peta lite i Neos rum också. Det fanns inte så mycket i rummet vid start så jag började med att bygga ihop den  mörka hyllan. Ni ser den vid fönstret.
Golvet är inte färdigbehandlat än så det behövs en matta att gosa ner fötterna i. Kommer ni ihåg Veras rum? Den röda mattan som var tänkt till Vera passar mycket bättre till Neo och till tapeten som han valt själv.
Kolla så bra det blev. Neo sover i underslafen i sängen och genom att ställa byrån framför fick han ett mysigt krypin. I sängen skruvade jag upp en sänglampa och en tavellist vid fötterna. Det är bra att kunna lägga av böcker och småprylar på någonting. Kanske framför allt väckarklockan. Genom att ha den vid fötterna måste han sätta sig upp för att stänga av den. Ett bra sätt att få upp en tweenie.
Skrivbordet sköt jag in mot väggen, fixade en stol och skruvade upp en till tavellist. Jag gillar verkligen de där små tavellisterna, de är så lagom på något sätt. Den här ska Neo få fylla själv med diverse småplock och pennor.
Neo gillar hattar och där hänger den perfekt när den inte används. En liten lampa fick komma in för att skapa mysbelysning till kvällen. Jublet som kom när han fick syn på piltavlan var ett fint kvitto på mitt infall. Jag älskar när jag träffar mitt i prick! 
Innanför dörren hängde jag upp två rejäla krokar för att undvika klädhögar på golvet. De passade bra med två rejäla gamla skolkrokar.  Nu fattas det bara en rullgardin och kanske några gardiner. Fast i det här huset tar vi allt lite pö om pö som min mormor skulle ha sagt.

Vill ni se fler bilder från huset? Gå in på Instagram och kolla taggen #homeoftheempress Jag fyller på bilder från huset lite vart efter. Vill du se ännu fler bilder på lite allt möjligt får ni gärna följa mig, jag heter petraeleonora på Instagram.
Vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar