tisdag 26 maj 2015

Next Level Craft – Härnösand

Ännu en gång har jag fått äran att vara med på en invigning av slöjdutställningen Next Level Craft som faktiskt blivit kallad en av Sveriges bästa utställningar 2014. Den här gången var det Murberget och Härnösands tur. Vilken fantastisk stad och plats. Så mysig med sina små pittoreska hus, grönska och vatten. Hit vill jag återkomma fler gånger.
Utställningen var sig lik och fast jag redan sett den fem gånger kunde jag inte undvika att hitta nya vinklar och spännande saker att upptäcka.
Extra glad blev jag när jag fick träffa på det här gänget som jag identifierade mig med direkt. Ett gäng med skogsrån som hängde vid en tjärn. Vackert. De var inte med i Umeå utan tillkom i Östersund där utställningen var sist och jag är glad att jag fick träffa dem.
Det var mycket folk och efter invigningstalet var det dansuppvisning. Himla fint ordnat. Även fast jag mest uppskattar att besöka utställningen ensam, då är det lättare att drömma sig bort och slukas in i den drömska processionen med alla varelser och väsen.

Det var också fint att få träffa fler slöjdare som varit med och bidragit till utställningen, ett helt otroligt arbete.

Ett extra tack till Hemslöjdsföreningen Västernorrland och Västerbotten som bjöd in mig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar