söndag 26 maj 2013

Kullar & klang


Igår var det festival i hållbarhetens och omställningens anda och Punkslöjd var inbjudna! Vi passade även på att ta med Maria Liljas produkter då även hon gärna ser att vi tar hand om både oss själva och vår jord. Vi dukade upp ett bord och lät kläderna hänga på en ställning. Solen sken och det var varmt och härligt.
Det var många fina människor som tagit sig ut till Vännforsbäck, det pratades, fikades och lyssnades på spännande föredrag om hur en kan leva mer alternativt utan överdriven konsumtion som är så vanligt idag. Det var flera hantverkare, Lottie som har butiken La-di-da med ekovänliga produkter var med och det fanns även bord med nyttigheter för kroppen.
Punkslöjds yngsta kund var Juno som köpte sig årets första klänning. Framåt kvällningen gick alla ner till Kullarna vid älven där sommaren välkomnades med musik. Körer sjöng och band spelade, solen sken och barnen sprang i kring. Lycka.
Dagen avslutades med ett långt knytisbord där det rymdes allt från dumpstrade bananer till spännande pajer. Vidare bjöd kvällen på flera konserter, dans och flera fantastiska trumpetsolon. Fyllda av spännande intryck och hopp om en människovänligare värld for vi hem.
Tack Kullar & Klang för ett fantastiskt initiativ!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar